Reteta Traeger

Curcan Afumat

Bucurați-vă de cel mai bun curcan afumat în acest sezon de sărbători. Această pasăre este pusă în saramură în setul nostru de saramură cu citrice, frecată cu curcan și afumată peste lemnul nostru de esență tare Turkey Blend pentru aromă în interior și în exterior. Învață cum să fumezi un curcan pentru sărbătoarea ta.

20 MIN

Timp de pregatire

6H

Timp de gatire

MERE

Pelleti

PASI

  • Cu o zi înainte de fumat, sărați curcanul conform instrucțiunilor din pachetul Traeger Turkey Brine Kit. Scoateți din saramură, clătiți și uscați.
  • Asezonați cavitatea interioară cu 2 linguri de Traeger Pork & Poultry Rub.
  • Folosește-ți mâinile pentru a separa cu grijă pielea de curcan de carnea peste piept, creând un buzunar. Întindeți untul înmuiat sub piele și peste sâni într-un strat uniform de aproximativ 1/4 inch grosime. Asezonați exteriorul curcanului cu restul Traeger Pork & Poultry Rub pentru a crea cel mai bun curcan afumat.
  • Transferați curcanul la frigider pentru a se răci timp de cel puțin 1 oră.
  • Scoateți curcanul din frigider. Întindeți picioarele și puneți vârfurile aripilor sub pasăre. Pune curcanul într-o tigaie de friptură.
  • Când este gata să gătiți, setați temperatura Traeger la 225 ℉ și preîncălziți cu capacul închis timp de 15 minute. Pentru o aromă optimă, utilizați Super Smoke, dacă este disponibil.
  • Introduceți sonda în partea cea mai groasă a pieptului de curcan. Așezați tigaia pe grătarul. Închideți capacul și gătiți până când temperatura internă atinge 100-110 ℉.
  • Creșteți temperatura grătarului la 350 ℉ și continuați gătitul până când temperatura internă atinge 160 ℉, aproximativ 4 ore în plus. Timpul va varia în funcție de mărimea curcanului, grătarul și vremea.
  • Scoateți pasărea de pe grătar și lăsați-o să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de a o tăia. (Temperatura internă va continua să crească pentru a atinge o temperatură finală de 165°F.) Bucură-te!

Cumpărați la această rețetă

Peleți din lemn pentru grătar cu mere Traeger

Original price was: 119,00 lei.Current price is: 101,15 lei.

Traeger Pork & Poultry Rub

Original price was: 59,00 lei.Current price is: 50,15 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *